VICKY B.
VICKY B. @cook_8455042

Στολίζουμε τσουρεκάκια με ζαχαρένια παπάκια και λιμνούλες

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. Τσουρεκάκια
  2. παπάκια από ζαχαρόπαστα
  3. 1 δόση royal icing
  4. χρώματα ζαχαροπλαστικής, πράσσινο & θαλασσί
  5. εργαλεία
  6. κορνέ & μύτη
  7. στρογγυλό κούπ πάτ
  8. μαχαίρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ψήνουμε τα τσουρέκια μας

  2. 2

    Ετοιμάζουμε τα παπάκια μας

  3. 3

    Ετοιμάζουμε μια δόση royal icing

  4. 4

    Χρησιμοποιούμε το στρογγυλό κούπ πάτ για να χαράξουμε το τσουρέκι στο σημείο που εξυπηρετεί για να φτιάξουμε την λιμνούλα.

  5. 5

    Κόβουμε περιμμετρικά με ένα μαχαίρι και αφαιρούμε

  6. 6

    Χρωματίζουμε ένα μέρος του royal icing με πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής.

  7. 7

    Γεμίζουμε το κορνέ μας και κάνουμε το περίγραμμα της λίμνης.

  8. 8

    Αφήνουμε για λίγο να στερεοποιηθεί και μετά γεμίζουμε την λίμνη μας με λευκό royal icing

  9. 9

    Βουτάμε μια οδοντογλυφίδα σε θαλασσί χρώμα και κάνουμε "νερά" στην λιμνούλα.

  10. 10

    Τοποθετούμε τα παπάκια να πάρουν το μπάνιο τους.

  11. 11

    Αφού στεγνώσουν καλά μπορούμε να τα συσκευάσουμε.