Τσουρεκάκια με λιμνούλες και παπάκια
Στολίζουμε τσουρεκάκια με ζαχαρένια παπάκια και λιμνούλες
Υλικά
-
Τσουρεκάκια
-
παπάκια από ζαχαρόπαστα
-
1 δόση royal icing
-
χρώματα ζαχαροπλαστικής, πράσσινο & θαλασσί
-
εργαλεία
-
κορνέ & μύτη
-
στρογγυλό κούπ πάτ
-
μαχαίρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψήνουμε τα τσουρέκια μας
-
2
Ετοιμάζουμε τα παπάκια μας
-
3
Ετοιμάζουμε μια δόση royal icing
-
4
Χρησιμοποιούμε το στρογγυλό κούπ πάτ για να χαράξουμε το τσουρέκι στο σημείο που εξυπηρετεί για να φτιάξουμε την λιμνούλα.
-
5
Κόβουμε περιμμετρικά με ένα μαχαίρι και αφαιρούμε
-
6
Χρωματίζουμε ένα μέρος του royal icing με πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής.
-
7
Γεμίζουμε το κορνέ μας και κάνουμε το περίγραμμα της λίμνης.
-
8
Αφήνουμε για λίγο να στερεοποιηθεί και μετά γεμίζουμε την λίμνη μας με λευκό royal icing
-
9
Βουτάμε μια οδοντογλυφίδα σε θαλασσί χρώμα και κάνουμε "νερά" στην λιμνούλα.
-
10
Τοποθετούμε τα παπάκια να πάρουν το μπάνιο τους.
-
11
Αφού στεγνώσουν καλά μπορούμε να τα συσκευάσουμε.
Σχόλια (8)