giotakicv
giotakicv @cook_8453555
Santorini, GREECE

Τα διάσημα σε Αυστρία και Γερμανία χριστουγεννιάτικα μπισκότα βανίλιας!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αποφλοιωμένα αμύγδαλα αντί φουντούκια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

17 Minutes
60 κομμάτια
  1. 280 γρ. μαργαρίνη
  2. 140 γρ. ζάχαρη
  3. 400 γρ. αλεύρι
  4. 125 γρ. φουντούκια αποφλοιωμένα και ψιλοκομμένα
  5. 3 βανίλιες
  6. ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μίξερ χτυπάω τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη, τα φουντούκια και τις 2 βανίλιες.

  2. 2

    Προσθέτω το αλεύρι μέχρι να γίνει ενιαίο μίγμα.

  3. 3

    Πλάθω τα μισοφέγγαρα και τα στρώνω σε λαδόκολλα.

  4. 4

    Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 175° για περίπου 15 λεπτά.

  5. 5

    Όσο είναι ζεστά, πασπαλίζω με το μίγμα της άχνης και της 1 βανίλιας.

Αντιδράσεις

Σχόλια (18)

Marouskoni
Marouskoni @cook_8468833
θα ηθελα να ρωτησω αν βαζουμε μπεικιν στη συνταγη. ευχαριστω!

Από

giotakicv
giotakicv @cook_8453555
στις
Santorini, GREECE

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα