Χαλβαδοπιτάκια
Εύκολα και νόστιμα πιτάκια γεμιστά με χαλβά ταχινένιο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Είνια μια συνταγη του megatv .
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Θρυμματίζουμε τον χαλβά και τον ανακατεύουμε με το καρύδι, τις σταφίδες και την κανέλα.
-
2
Κόβουμε το κάθε φύλλο σε 6 λωρίδες, τα αλοίφουμε με λίγο σπορέλαιο και βάζουμε λίγη από τη γέμιση του χαλβά στην άκρη τους.
-
3
Τα τυλίγουμε σε τριγωνάκια και τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά. Σερβίρουμε με άχνη και κανέλα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια