Χαλβάς φαρσάλων 4
Ο χαλβάς φαρσάλων ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα μου γλυκά ώσπου...έμαθα και εγώ να το φτιάχνω. Δοκιμάστε'το και εσείς και...θα γλύφετε τα δάχτυλα σας!
Λίγα μυστικά ακόμα
Πρέπει να ανακατεύετε συνεχώς για να μη σας κολλήσει το μειγμα. Αφήστε το μείγμα να πήξει καλά πρωτού το μεταφέρετε στο ταψί.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε 4 κουταλιές τις σούπας ζάχαρη σε μια κατσαρόλα με στρογγυλό πυθμένα, μέχρι να καβουρδιστεί.
-
2
Προσθέτουμε το νερό, την υπόλοιπη ζάχαρη και τα άλλα υλικά μαζί και τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να πήξει το μείγμα, ανακατεύοντας συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα.
-
3
Όταν πήξει, το μεταφέρουμε στο ταψί και το πασπαλίζουμε με χοντρή ζάχαρη
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (9)