Χαλβάς Λεμονάτος
Πολύ καλός!!!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ετοιμάζετε το σιρόπι. Βράζετε όλα τα υλικά για 5-6 λεπτά και το αφήνετε να κρυώσει.
-
2
Προθερμένετε το φούρνο στους 160.
-
3
Βουτηρώνετε και αλευρώνετε ένα ταψί στρογγυλό Νο. 22.
-
4
Σε ένα μπώλ κτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη, προσθέτετε το λάδι, το ξύσμα, το σιμιγδάλι, το μπέικιν, το γάλα και τα αμύγδαλα στο τέλος.
-
5
Βάζετε το μίγμα στο ταψί και το ψήνετε για 30 λεπτά περίπου.
-
6
Μόλις βγάλετε τον χαλβά απο το φούρνο, τον τρυπάτε με πιρούνι σε διάφορα σημεία και τον περιχύνετε με το κρύο σιρόπι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (22)