κύρια φωτογραφία συνταγής Χαλβάς με σουμάδα
marysf
marysf @cook_8453046
,Kypros

Τώρα που οι νηστείες θα αρχίσουν ένα εύκολο και γρήγορο γλυκό.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε το γλυκό σας να είναι πιο γλυκό προσθέτε όση ζάχαρη σας αρέσει.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 ποτήρια σιμιγδάλι
  2. 4 ποτήρια νερό
  3. 2 ποτήρια σουμάδα
  4. 3-4 κουταλιές λάδι
  5. 1 ποτήρι αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα στη μεση

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζεσταίνετε σε κατσαρόλα τις 3-4 κουταλιές λαδι και ρίχνετε τα αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα στα τρία.

  2. 2

    Τα ανακατεύτε συνεχώς μέχρι να ροδίσουν. Τα αδειάζετε σε πιάτο πάνω στο οποίο έχετε τοποθετήσει απορροφητικό χαρτί.

  3. 3

    Βάζουμε στη φωτιά την κατσαρόλα μας και ρίχνουμε όλα τα ύλικα και τα ανακατεύουμε μέχρι να πήξουν.

  4. 4

    Στο τέλος προσθέτουμε και τα αμύγδαλα και τα βάζουμε σε φόρμα.

  5. 5

     Όταν κρυώσει το ξεφορμάρουμε και το ραντίζουμε με κανέλα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

giotasamos
giotasamos @cook_8451775
Πρωτότυπος χαλβάς,αλλά τη σουμάδα που θα τη βρούμε?

Από

marysf
marysf @cook_8453046
στις
,Kypros