Χαλβάς με σουμάδα
Τώρα που οι νηστείες θα αρχίσουν ένα εύκολο και γρήγορο γλυκό.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε το γλυκό σας να είναι πιο γλυκό προσθέτε όση ζάχαρη σας αρέσει.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεσταίνετε σε κατσαρόλα τις 3-4 κουταλιές λαδι και ρίχνετε τα αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα στα τρία.
-
2
Τα ανακατεύτε συνεχώς μέχρι να ροδίσουν. Τα αδειάζετε σε πιάτο πάνω στο οποίο έχετε τοποθετήσει απορροφητικό χαρτί.
-
3
Βάζουμε στη φωτιά την κατσαρόλα μας και ρίχνουμε όλα τα ύλικα και τα ανακατεύουμε μέχρι να πήξουν.
-
4
Στο τέλος προσθέτουμε και τα αμύγδαλα και τα βάζουμε σε φόρμα.
-
5
Όταν κρυώσει το ξεφορμάρουμε και το ραντίζουμε με κανέλα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια