Τιμοθέη
Τιμοθέη @cook_8450488
,Ελλάδα

Μία συνταγή πολύ νόστιμη, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

12 Minutes
4 άτομα
  1. 500 γρ. χυλοπίτες
  2. 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  3. Γιά το πέστο φέτας
  4. 220 γρ. φέτα
  5. 1 κ.γλ. ρίγανη
  6. 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  7. 1 σκελίδα σκόρδου
  8. 1 φλ. τσ. φυλλαράκια μαϊντανού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τις χυλοπίτες με αλατισμένο νερό. Τίς στραγγίζουμε και τις ανακατεύουμε με 1 κουταλιά ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν μεταξύ τους.

  2. 2

    Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά του πέστο. Αν το μείγμα βγεί σφιχτό, προσθέτουμε 2-3 κ.σ. από το νερό που έβρασαν οι χυλοπίτες. Ανακατεύουμε το πέστο με τις χυλοπίτες και σερβίρουμε!

Αντιδράσεις

Σχόλια (18)

evaevaeva
evaevaeva @cook_8453406
πολυ καλο κ ευκολο!\nμπορω να προσθεσω και λιαστη ντοματα? θα ταιριαζει?

Από

Τιμοθέη
Τιμοθέη @cook_8450488
στις
,Ελλάδα
Είμαι παιδί του καλοκαιριού και της θάλασσας, γεννηθείς το έτος 1973. Μου αρέσει πολύ η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική και γι' αυτό η καθημερινή μου μέριμνα είναι το πως θα κάνω τους άλλους να ευχαριστηθούν μέσα από τις..... δημιουργίες μου!!!
Δες περισσότερα