voula
voula @cook_8449909
,

Πολύ νόστιμα και εύκολα φοντάν, με υλικά που πάντα υπάρχουν στο σπίτι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα δοκίμασα σε μια φίλη και ξετρελάθηκα ελπίζω να το παθετε κι εσεις . Αν τα θέλετε πιο ανοιχτοχρωμα θα βάλετε λιγοτερη κουβερτουρα .

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

50-55 κομματια
  1. 2 πακέτα πτι μπερ
  2. 1 ποτηρι καρύδι τριμμενο
  3. 2 κουταλάκια ζαχαρη
  4. 1 κουβερτουρα λιωμένη σε μπεν μαρι
  5. λίγο cointreau ή κονιάκ
  6. 1 μεγάλο σακουλακι ινδοκαρυδο
  7. Σιρόπι
  8. 1 ποτηρι νερό
  9. 1 ποτηρι ζαχαρη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζω το νερο με τη ζαχαρη για 5 λεπτά και αφήνω το σιροπι να κρυώσει.

  2. 2

    Θρυμματιζω πολύ τα μπισκότα (σαν σκόνη).

  3. 3

    Σε ενα μπολ ανακατευω τα μπισκότα, τα τριμμενα καρύδια, τη λιωμενη σοκολάτα και τις δυο κουταλιές ζαχαρη και στο τέλος ρίχνω και το σιρόπι.

  4. 4

    Ανακατευω πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα και πλάθω σε μικρα μπαλάκια.

  5. 5

    Κάθε μπαλάκι το περνάω από το cointreau ή το κονιάκ και μετα από το ινδοκαρυδο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (4)

ilangel
ilangel @cook_8452062
Μόλις προσπάθησα να τα βτιάκσω,έβαλα τη μισή δόση αλλά το μίγμα μοθ βγήκε σαν σκόνη!Δεν πλάθεται με τίποτα!!Δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος...αλλά πώς μπορώ να το διορθώσω τώρα;;

Από

voula
voula @cook_8449909
στις
,

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα