κύρια φωτογραφία συνταγής Χοιρινά φιλετάκια με μουστάρδα και πιπεριά
stelina25
stelina25 @cook_8480037
thessalonikh,GREECE

Χοιρινά φιλετάκια με μουστάρδα και πιπεριά ιδανική εναλακτική για όλη την οικογένεια εύκολο και γρήγορο δοκιμάστε το! Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπτά

Λίγα μυστικά ακόμα

Εμένα μου αρέσει να βάζω ένα κύβο λαχανικών στο νεράκι που ρίχνουμε μέσα στην σάλτσα.  Για πιο δυνατή γεύση το σερβίρω με τηγανιτές πατάτες. Τέλειο!Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 1 κιλό χοιρινο φιλέτο
  2. 2 κρεμμύδια ξερά μέτρια
  3. 2 μεγάλες πιπεριές
  4. 1 σκελίδα σκόρδο
  5. 1/2 νεροπότηρο μουστάρδα
  6. 1/2 νεροπότηρο λευκό κρασι
  7. 1/4 νεροπότηρο νερό
  8. 1 κουταλιά σούπας βιταμ
  9. αλάτι
  10. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το κρέας σε φετάκια ή κομματάκια (ανάλογα το κρέας που θα πάρουμε) και αλατοπιπερώνουμε.

  2. 2

    Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά ίσα-ίσα να πάρει χρώμα.

  3. 3

    Κόβουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε χοντρές ροδέλες και το σκόρδο σε πολύ μικρά κυβάκια.

  4. 4

    Σε ένα νεροπότηρο βάζουμε την μουστάρδα μέχρι την μέση και το υπόλοιπο το γεμίζουμε με το κρασί. Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί.

  5. 5

    Σε καθαρό τηγάνι ρίχνουμε το βιτάμ και σωτάρουμε το κρεμμύδι με τις πιπεριές και το σκόρδο.

  6. 6

    Μόλις μαραθούν τα λαχανικά στρώνουμε από πάνω το κρέας που έχουμε τηγανίσει απο πρίν.

  7. 7

    Ρίχνουμε την μουστάρδα με το κρασί και το νεράκι.

  8. 8

    Σε αυτή την φάση προσθέτουμε πάλι αλάτι και πιπέρι ανάλογα με την προτίμηση μας.

  9. 9

    Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Ανακατέυουμε κατά διαστήματα για να μην 'πιάσει' από κάτω.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

VIVIΚΑ
VIVIΚΑ @cook_8473078
Φτιάχνω αντίστοιχη συνταγή με λιγότερη μουστάρδα και είναι μούρλια.Μου τρέχουν τα σάλια πρωί-πρωί.

Από

stelina25
stelina25 @cook_8480037
στις
thessalonikh,GREECE