Χοιρινά φιλετάκια με μουστάρδα και πιπεριά
Χοιρινά φιλετάκια με μουστάρδα και πιπεριά ιδανική εναλακτική για όλη την οικογένεια εύκολο και γρήγορο δοκιμάστε το! Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπτά
Λίγα μυστικά ακόμα
Εμένα μου αρέσει να βάζω ένα κύβο λαχανικών στο νεράκι που ρίχνουμε μέσα στην σάλτσα. Για πιο δυνατή γεύση το σερβίρω με τηγανιτές πατάτες. Τέλειο!Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το κρέας σε φετάκια ή κομματάκια (ανάλογα το κρέας που θα πάρουμε) και αλατοπιπερώνουμε.
-
2
Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά ίσα-ίσα να πάρει χρώμα.
-
3
Κόβουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε χοντρές ροδέλες και το σκόρδο σε πολύ μικρά κυβάκια.
-
4
Σε ένα νεροπότηρο βάζουμε την μουστάρδα μέχρι την μέση και το υπόλοιπο το γεμίζουμε με το κρασί. Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί.
-
5
Σε καθαρό τηγάνι ρίχνουμε το βιτάμ και σωτάρουμε το κρεμμύδι με τις πιπεριές και το σκόρδο.
-
6
Μόλις μαραθούν τα λαχανικά στρώνουμε από πάνω το κρέας που έχουμε τηγανίσει απο πρίν.
-
7
Ρίχνουμε την μουστάρδα με το κρασί και το νεράκι.
-
8
Σε αυτή την φάση προσθέτουμε πάλι αλάτι και πιπέρι ανάλογα με την προτίμηση μας.
-
9
Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Ανακατέυουμε κατά διαστήματα για να μην 'πιάσει' από κάτω.
Σχόλια (7)