Χοιρινά παϊδάκια στο φούρνο αλλιώς
Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για παϊδάκια αλλιώς...
Λίγα μυστικά ακόμα
*vegetta=Έτοιμο φυτικό μπαχαρικό που πωλείται στα σούπερ μάρκετ.Αν θέλετε βάζετε λιγότερο νερό στον κύβο και προσθέτετε 1 λεμόνι κομμένο στα τέσσερα.1 σε κάθε γωνία του ταψιού για πιο λεμονάτη γεύση. Για πιο μικρά ταψάκια ζητήστε από τον κρεοπώλη να σας κόψει τα παϊδάκια στη μέση.
Υλικά
-
1/2 κιλό χοιρινά παϊδάκια
-
λίγο λάδι
-
2 κουταλάκια γλυκού vegetta*
-
1 κύβο βοδινό
-
1/2 ντομάτα σε φέτες
-
φέτες καυτερή πιπεριά σε
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζετε τα παϊδάκια σ'ένα μπολ,ρίχνετε το vegetta και το λάδι.Ανακατεύεται καλά.
-
2
Τα βάζετε στο ταψί.
-
3
Σ'ένα ποτήρι ζεστό νερό διαλύουμε τον κύβο βοδινού και τον περιχύνουμε στο ταψί.
-
4
Προσθέτουμε από πάνω την καυτερή και την ντομάτα σε φέτες.
-
5
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° για 40-45 λεπτά περίπου.
-
6
Σερβίρουμε με πουρέ, ρύζι, μακαρόνια, πατάτες τηγανητές ή χυλοπίτες.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια