Χοιρινές μπριζόλες κοντοσούβλι
Πολύ νόστιμες και μαλακιές μπριζόλες που λιώνουν στο στόμα.
Recipe by eleni-g
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πολτοποιούμε μέσα στο μούλτι τη ντομάτα, το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά και τον μαϊντανό.
-
2
Μέσα στον πολτό ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λάδι και μαρινάρουμε τις μπριζόλες. Τις αφήνουμε όλη νύχτα στο ψυγείο.
-
3
Την άλλη μέρα τις βάζουμε στη γάστρα μαζί με τις πατάτες αφού τις έχουμε αλατοπιπερώσει, ρίχνουμε κι άλλο λάδι αν χρειάζεται και μία κούπα νερό.
-
4
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς με αέρα για περίπου μιάμιση ώρα.
Σχόλια (27)