Χοιρινές μπριζόλες κοντοσούβλι

Μαγειρεύτηκε 10 φορές
eleni-g
eleni-g @cook_8475922
Αθήνα,Ελλάδα

Πολύ νόστιμες και μαλακιές μπριζόλες που λιώνουν στο στόμα.

Recipe by eleni-g

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

102 Minutes
3 άτομα
  1. 3 μπριζόλες χοιρινές (κατά προτίμηση λαιμού)
  2. 4 πατάτες μέτριες
  3. 1 κρεμμύδι μέτριο
  4. 1 σκελίδα σκόρδο
  5. 4 κλωναράκια μαϊντανό
  6. αλάτι
  7. πιπέρι
  8. ρίγανη
  9. ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πολτοποιούμε μέσα στο μούλτι τη ντομάτα, το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά και τον μαϊντανό.

  2. 2

    Μέσα στον πολτό ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λάδι και μαρινάρουμε τις μπριζόλες. Τις αφήνουμε όλη νύχτα στο ψυγείο.

  3. 3

    Την άλλη μέρα τις βάζουμε στη γάστρα μαζί με τις πατάτες αφού τις έχουμε αλατοπιπερώσει, ρίχνουμε κι άλλο λάδι αν χρειάζεται και μία κούπα νερό.

  4. 4

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς με αέρα για περίπου μιάμιση ώρα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (10)

Από

eleni-g
eleni-g @cook_8475922
στις
Αθήνα,Ελλάδα