κύρια φωτογραφία συνταγής Χοιρινές πανσέτες με άγρια χόρτα

Χοιρινές πανσέτες με άγρια χόρτα

6 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
patreas
patreas @cook_8453815
,hellas

Ειναι πολυ νοστιμο πιατο για αυτους που τους αρεσουν τα χορτα

Λίγα μυστικά ακόμα

Οι χρονοι ειναι σχετικοι και αναλογα με την κουζινα. Τα σωταρισματα καλο ειναι να γινουν σε μεγαλο τηγανι. Εγω τις κανω με ζοχους, αλλα μπορει να τις κανεις με αλλα αγρια χορτα σεσκλα, λαπατα, σκαντζικια, κλπ αποφυγετε τα πικρα πχ ραδικια. Η συμπεθερα μου βαζει και μια καυτερη πιπερια (για οποιον αντεχει)

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κιλο πανσετες χοιρινες
  2. 1,5 κιλο ζωχοι
  3. 1 μεγαλο κρεμμυδι
  4. 2 ντοματες
  5. 50 γρ βουτυρο
  6. 50 γρ ελαιολαδο
  7. 1 ποτηρι κρασι
  8. 60 γρ ντοματοπελτε
  9. 2 κτ γλ ζαχαρη
  10. αλατι
  11. πιπερι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βραζουμε τα χορτα λιγο (ξεζουμισμα) και τα βαζουμε σε ενα σουρωτηρι να στραγγιζουν

  2. 2

    Σωταρουμε τις πανσετες με το κρεμμυδι και ολο το βουτυρο και το λαδι, βγαζουμε τις πανσετες και τις τοποθετουμε σε μια κατσαρολα και με μια τρυπητη κουταλα το κρεμμυδι βαζοντας το και αυτο μεσα και κραταμε το λαδι και το βουτυρο που εμεινε στο τηγανι

  3. 3

    Βαζουμε την κατσαρολα στην αναμενη εστια και την αφηνουμε για πολυ λιγο και σβηνουμε με το κρασι, αλατοπιπερωνουμε προσθετουμε λιγο νερο και το βραζουμε για 20 λεπτα

  4. 4

    Ετοιμαζουμε την σαλτσα, τριβοντας τις δυο ντοματες και βαζοντας το πελτε και την ζαχαρι την ριχνουμε στην κατσαρολα και αφηνουμε αλλα 15 λεπτα

  5. 5

    Στο λαδοβουτυρο που ειχε μεινει στο τηγανι σωταρουμε το χορτα τα ριχνουμε και αυτα στην κατσαρολα και αφηνουμε να βρασουν αλλα 20-30 λεπτα

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

patreas
patreas @cook_8453815
στις
,hellas

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα