Χοιρινή τηγανιά η καλύτερη
Γλυκιά και ελαφρώς πικάντικη χοιρινή τηγανια που θα καταπλήξει τους πάντες.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ψιλοκοβουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια με τρίφτη και όχι με μαχαίρι γιατί θέλουμε τα υγρά.Αν χρειαστεί προτιμούμε να προσθέσουμε το χυμό από μια ακόμα ντομάτα αντί για νερό. Καλή επιτυχία!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψιλοκοβουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές τα τσιγαριζουμε όλα μαζί σε αντικολλητικο τηγάνι για 5 λεπτά
-
2
.Ρίχνουμε τα κομματάκια του χοιρινού και τα τσιγαριζουμε κι αυτά όχι παραπάνω από 2 λεπτά.
-
3
Προσθέτουμε το χυμό από τις ντομάτες και αφήνουμε να βράσει.
-
4
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας σε ποσοτητες ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.
-
5
Όταν το χοιρινό τραβήξει σχεδόν όλα τα υγρά προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να το τραβήξει κι αυτό.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια