κύρια φωτογραφία συνταγής Χοιρινή τηγανιά η καλύτερη

Χοιρινή τηγανιά η καλύτερη

3 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Panagiotis24
Panagiotis24 @cook_8516079
Αλεξανδρουπολη,

Γλυκιά και ελαφρώς πικάντικη χοιρινή τηγανια που θα καταπλήξει τους πάντες.

Λίγα μυστικά ακόμα

Ψιλοκοβουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια με τρίφτη και όχι με μαχαίρι γιατί θέλουμε τα υγρά.Αν χρειαστεί προτιμούμε να προσθέσουμε το χυμό από μια ακόμα ντομάτα αντί για νερό. Καλή επιτυχία!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 άτομα
  1. 0.5 κιλό χοιρινή τηγανια
  2. 2 κρεμμύδια ξερά
  3. 1 κόκκινη πιπεριά
  4. 1 κίτρινη πιπεριά
  5. 1 πορτοκαλί πιπεριά
  6. χυμό από 2 ντομάτες
  7. 0.5 ποτήρι του νερού κόκκινο ημιγλυκο κρασί
  8. 1 φλυτζανι ελαιόλαδο
  9. αλάτι
  10. μαύρο ροζ και λευκό πιπέρι
  11. θυμάρι
  12. μπουκοβο γλυκό
  13. 1 καυτερή πιπεριτσα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ψιλοκοβουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές τα τσιγαριζουμε όλα μαζί σε αντικολλητικο τηγάνι για 5 λεπτά

  2. 2

    .Ρίχνουμε τα κομματάκια του χοιρινού και τα τσιγαριζουμε κι αυτά όχι παραπάνω από 2 λεπτά.

  3. 3

    Προσθέτουμε το χυμό από τις ντομάτες και αφήνουμε να βράσει.

  4. 4

    Προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας σε ποσοτητες ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.

  5. 5

    Όταν το χοιρινό τραβήξει σχεδόν όλα τα υγρά προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να το τραβήξει κι αυτό.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Panagiotis24
Panagiotis24 @cook_8516079
στις
Αλεξανδρουπολη,