Χοιρινή τηγανιά με βαλσάμικο
Συνταγή του.dietup.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν δεν έχει μαλακώσει το κρέας, πριν ρίξουμε τη σος βαλσάμικου προσθέτουμε λίγο νεράκι για να το βοηθήσουμε να μαγειρευτεί και να γίνει τρυφερό.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε το κομμένο κρέας σε ένα μπολ, αλατοπιπερώνουμε καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε να αλευρωθούν όλες οι μπουκίτσες.
-
2
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και τη μαργαρίνη να ζεσταθούν καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο. Σοτάρουμε ελαφρά και ρίχνουμε το κρέας.
-
3
Αφήνουμε να μαγειρευτεί για λίγη ώρα ώστε να θωρακίσει τα ζουμιά του και λίγο πριν είναι έτοιμο το κρέας μας ρίχνουμε τη σος βαλσάμικου που θα έχουμε φτιάξει, χτυπώντας με το μιξεράκι του καφέ το βαλσάμικο και το μέλι.
-
4
Αφήνουμε το φαγητό μέχρι να τραβήξει όλα του τα υγρά να πήξει η σάλτσα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)