Χοιρινή Τηγανιά με Ομελέτα
Λίγα μυστικά ακόμα
Οι ποσότητες των υλικών εξαρτώνται παντα απο την ποσότητα του κρέατος. Επίσης αυτο το φαγητό θέλει απ΄την αρχη σε χαμηλή φωτιά να γίνει. Το είδος του τυριού ειναι κατα προτίμηση, ειτε κίτρινο είτε άσπρο ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Υλικά
-
1/2 κιλό χοιρινό σε μπουκιές
-
1 μεγάλο κρεμμύδι
-
1 π.κ.λάδι
-
2 αυγά
-
1 π.κ.γάλα
-
1 φλ.τσ. τυρί ρεγγάτο τριμμένο
-
αλάτι-πιπέρι
-
μαιντανός ψιλοκομμένος
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σενα βαθύ τηγάνι, αφου τσιγαρίσω λίγο τα κομμάτια του κρέατος, ρίχνω το κρεμμύδι και αφού μαραθεί & το κρεμμύδι το σβήνω με το κρασί και χαμηλώνω τη φωτιά για να ψηθή το κρέας.
-
2
Όταν εχει μείνει το φαγητό με το λαδάκι του και εχει ψηθεί & το κρέας, το αλατοπιπερώνω και αφου εχω ανακατέψει τ'αυγά με το γάλα & το τυρί, αλάτι-πιπέρι (λίγο), το περιχύνω πάνω απο το κρέας ανακατεύοντας να πάει παντού και σε σιγανή φωτιά τ'αφήνω να πήξει η ομελέτα.
-
3
Το σερβίρω πασπαλισμένο με φρεσκοτριμμένο πιπέρι & ψιλοκομμένο μαιντανό
Σχόλια (5)