Χοιρινή τηγανιά με ούζο

20 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
marymyt
marymyt @Mary_Savelou
,Ελλάδα

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να βάλετε παραπάνω μουστάρδα αν σας αρέσει.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

45 Minutes
  1. 1/2 κιλό χοιρινό
  2. 1 κουτ. της σούπας μουστάρδα
  3. 1/2 ποτηράκι του κρασιού ούζο
  4. αλάτι
  5. πιπέρι
  6. ρίγανη
  7. σκόνη λαχανικών
  8. πάπρικα
  9. 1 κονσέρβα μανιτάρια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το κρέας σε μπουκιές, κόβουμε σε λωρίδες τις πιπεριές και σε ροδέλες το κρεμμύδι.

  2. 2

    Πασπαλίζουμε το κρέας με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, σκόνη λαχανικών, πάπρικα και το τηγανίζουμε.

  3. 3

    Αφού το τηγανίσουμε, πετάμε το πολύ λάδι και κρατάμε λίγο για να σωτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές.  Έπειτα προσθέτουμε και τα μανιτάρια να σωταριστούν και αυτά.

  4. 4

    Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το ούζο και σβήνουμε τα λαχανικά.

  5. 5

    Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε ρίγανη, λίγο νερό και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να πιουν το νερό.

  6. 6

    Σε μια πιατέλα βάζουμε το κρέας και από πάνω τη "σάλτσα" και σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

marymyt
marymyt @Mary_Savelou
στις
,Ελλάδα