Χοιρινή τηγανιά με ούζο
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να βάλετε παραπάνω μουστάρδα αν σας αρέσει.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το κρέας σε μπουκιές, κόβουμε σε λωρίδες τις πιπεριές και σε ροδέλες το κρεμμύδι.
-
2
Πασπαλίζουμε το κρέας με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, σκόνη λαχανικών, πάπρικα και το τηγανίζουμε.
-
3
Αφού το τηγανίσουμε, πετάμε το πολύ λάδι και κρατάμε λίγο για να σωτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Έπειτα προσθέτουμε και τα μανιτάρια να σωταριστούν και αυτά.
-
4
Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το ούζο και σβήνουμε τα λαχανικά.
-
5
Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε ρίγανη, λίγο νερό και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να πιουν το νερό.
-
6
Σε μια πιατέλα βάζουμε το κρέας και από πάνω τη "σάλτσα" και σερβίρουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια