Χοιρινή τηγανιά με τσίπουρο
Νόστιμη χοιρινή τηγανιά με τσίπουρο!!!!! Δοκιμάστε το, του πάει πολύ το τσίπουρο!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Σε όποιον δεν αρέσει το τσίπουρο μπορεί να βάλει κρασί λευκό και λεμόνι!!!!
Υλικά
-
1 κ. χοιρινό κομμένο σε κομμάτια
-
1 πιπεριά πράσινη ή Φλωρίνης
-
1 κ.γλ. ρίγανη, λίγη θρούμπι αν θέλετε,ταιριάζει πολύ
-
αλάτι, πιπέρι, λίγο λάδι
-
1 φλ. τσίπουρο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τα κομματάκια χοιρινό για περίπου 30 λεπτά. Το στραγγίζουμε και το μεταφέρουμε σ’ ένα τηγάνι με καπάκι.
-
2
Ρίχνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρέας με τις πιπεριές, αφήνουμε να σιγοβράσει.
-
3
Λίγο πριν το τέλος, προσθέτουμε αλατοπίπερο,το τσίπουρο και αφήνουμε για λίγο στη φωτιά.
Σχόλια (12)