Χοιρινή Τηγανιά της Ρούλας
Περίφημος μεζές!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αφού ρίξουμε όλα τα υλικά, θα προσθέσουμε 1/4 του ποτηριού νερό. Αυτό είναι κάτι που θα το κάνουμε ανά 15 περίπου λεπτά. Ο λόγος είναι πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σωθούν τα υγρά. Προσοχή! Ο λόγος που το ρίχνουμε λίγο λίγο είναι για να μην μπει το φαγητό σε διαδικασία βρασμού. Το θέλουμε να αχνίζει με το κλειστό καπάκι και να σιγομαγειρεύεται.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε σε κατσαρόλα, σε λαδάκι που καίει, το χοιρινό για 5 λεπτά αναποδογυρίζοντας το, με σκοπό να θωρακιστεί καλά.
-
2
Σβήνουμε με το Αγιωργίτικο κρασί και το ξύδι.
-
3
Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε το Worcestershire sauce και τη ζάχαρη.
-
4
Χαμηλώνουμε στο μισό τη φωτιά και αφήνουμε να βράσει με κλειστό καπάκι για μια ωρίτσα έως ότου μαλακώσει και τσιμπιέται εύκολα το κρέας.
-
5
Τα μανιτάρια τα ετοιμάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζοντας τα με ελάχιστο λαδάκι για 5-7 λεπτά και προσθέτοντας πιπεράκι και αλατάκι.
-
6
Κλείνουμε το μάτι στο οποίο βρίσκεται η κατσαρόλα με την τηγανιά, προσθέτουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια