Χοιρινό αλα κρέμ με μακαρόνια
Γρήγορο πιάτο, πεντανόστιμο ειδικά για τους λάτρεις των μακαρονιών.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το γάλα κάνει το πιάτο μας πιο υγιεινό. Θα μπρούσαμε να βάλουμε κρέμα γάλακτος στη θέση του όμως με το γάλα δεν λασπώνουν τα μακαρόνια μέχρι να τα σερβίρουμε.Είναι ένα πιάτο που μου βγήκε αυτοσχέδιο. Όντας μακαρονάς σκεφτόμουν πώς να συνδυάσω τις μπριζόλες με τα μακαρόνια και μου βγήκε αυτό. Είναι τέλειο πραγματικά.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σε τηγάνι το λάδι και 1 κουταλιά σούπας από το βούτυρο και βάζουμε το κρέας να τσιγαριστεί γυρίζοντας το και από τις δύο πλευρές. Μόλις είναι έτοιμο βγάζουμε από το τηγάνι.
-
2
Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε ακόμα λίγο λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι να μαλακώσει, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Μόλις πάρουν χρώμα σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
-
3
Προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο, το worcestershire, τον ζωμό και το γάλα και βάζουμε πίσω στο τηγάνι το κρέας. Ψήνουμε για 10 λεπτά.
-
4
Παράλληλα βράζουμε τα μακαρόνια για 8 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε σε ένα σουρωτήρι και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα μας σε μία μεγάλη πιατέλα. Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια