κύρια φωτογραφία συνταγής Χοιρινό εξοχικό στη σακούλα
mmay
mmay @cook_8454393
ιλιον,ελλαδα

Πώς γίνεται ένα τόσο νόστιμο φαγητό χωρίς να λερώσετε ούτε ένα σκεύος ψησίματος???? Διαβάστε παρακάτω...

Λίγα μυστικά ακόμα

Γίνεται τέλειο!!!! Μελλώνει το κρέας μπλέκεται και το τυρί ανάμεσα... Γίνεται και με κοτόπουλο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

107 Minutes
6 άτομα
  1. 1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκαλλο σε κομμάτια.
  2. 1 πιπεριά πράσινη σε κομμάτια.
  3. 1 πιπεριά κόκκινη σε κομμάτια.
  4. 300 γρ.κεφαλογραβιέρα σε κομμάτια.
  5. αλάτι, πιπέρι, ρήγανη κατά βούληση.
  6. 3 κ.σ. μουστάρδα.
  7. 3 κ.σ. ελαιόλαδο.

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μπολ βάζετε το χοιρινό και βάζετε το αλάτι, το πιπέρι και τη ρήγανη.

  2. 2

    Κατόπιν βάζετε τη μουστάρδα και το λάδι.

  3. 3

    Στο τέλος βάζετε τις πιπεριές και το τυρί ανακατεύετε.

  4. 4

    Ήδη απο τη μυρωδιά καταλαβαίνετε τι θα φάτε!!!!

  5. 5

    Τοποθετούμε το mix στη σακούλα ψησίματος.

  6. 6

    Την κλείνετε, κάνετε δύο-τρεις τρύπες απο πάνω νε την μεγάλη πηρούνα, τη βάζετε σε ένα ταψί χωρίς τίποτα άλλο μέσα και ψήνετε για 2 ώρες στους 200 βαθμούς. Στην αρχή θα βγάλει ζουμάκια. Θα τα πιεί όμως όλα μέχρι να τελειώσει...

Αντιδράσεις

Από

mmay
mmay @cook_8454393
στις
ιλιον,ελλαδα