Χοιρινό λεμονάτο κατσαρόλας
Λεμονάτο να γλύφετε τα δάχτυλά σας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε διαλύουμε ένα κουταλάκι του γλυκού κορν φλάουρ ή και παραπάνω, εξαρτάται απο το ζουμάκι που έχετε, σε λίγο νερό και ρίχνουμε στη κατσαρόλα για να δέσει το ζουμί. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ξαφρίζουμε το κρέας.
-
2
Το πλένουμε καλά και το στραγγίζουμε.
-
3
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρέας.
-
4
Σβήνουμε με το κρασί και το λεμόνι, τα οποία έχουμε ήδη ανακατέψει σε ένα ποτηράκι.
-
5
Ρίχνουμε το κύβο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει ο κύβος.
-
6
Προσθέτουμε τη ρίγανη, το αλατοπίπερο και κατόπιν νερό τόσο όσο να σκεπαστεί το κρέας.
-
7
Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το χοιρινό.
Σχόλια (44)