Χοιρινό λεμονάτο με τυρί κρέμα
Ένα θα σας πωόσοι το δοκίμασαν ήθελα και δεύτερη μερίδα!!! Πραγματικά αυτό το φαγητό δεν υπάρχει!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι ένα υγιεινό φαγητό χωρίς περιττά λιπαρά και ικανοποιεί δύσκολους ουρανίσκους.Εάν δεν έχετε χρόνο για το μαρινάρισμα απλώς προσπεράστε το, γίνεται για να μένει το κρέας τρυφερό και μαλακό!!! Ευχαριστούμε την gabrielo για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αρχικά, καθαρίζω το κρέας από τα λίπη, το βάζω σε μπολ και το περιχύνω με 1/2 φλ.καφέ ξύδι και 1 φλ.καφέ κρασί λευκό και το αφήνω 1 βράδυ στο ψυγείο κλεισμένο στο μπολ.
-
2
Καθαρίζω και ψιλοκόβω τα λαχανικά μου.
-
3
Βγάζω το κρέας και το αχνίζω σε μία κατσαρόλα, προσθέτω και το κρεμμύδι, και μετά το ελαιόλαδο. Τα τσιγαρίζω λίγο και προσθέτω και τα υπόλοιπα λαχανικά. Τα σβήνω με τα ζουμιά απο το κρέας που έχουν μείνει στο μπολ. Προσθέτω νερό ζεστό και βράζω το κρέας μου σε μέτρια φωτιά.
-
4
Στην μία ώρα βράσης προσθέτω το λεμόνι, μουστάρδα, τυρί κρέμα, αλάτι πιπέρι, ρίγανη και 1 φλ.καφέ νερό εάν χρειάζεται, ανακατεύω καλά και μαγειρεύω το κρέας έως ότου γίνει(περίπου 15-20 λεπτά).
-
5
Το σβήνω και το συνοδεύω με ρύζι ή πατάτες ή πένες. Καλή σας απόλαυση!!!
Σχόλια (13)
Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας!