
Χοιρινό με δαμάσκηνα και μέλι

Χοιρινό σε κομματάκια στην κατσαρόλα με μέλι και δαμάσκηνα σε ένα φανταστικό συνδυασμό.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το κονιάκ είναι προεραιτικό μπορείτε απλά να αυξήσετε τη ποσότητα του κρασιού.Τα δαμάσκηνα τα βάζουμε προς το τέλος για να μην λιώσουν.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζετε το σκόρδο και στη συνέχεια προσθέτετε το κρέας
-
2
Σβήνετε με το κρασί, το κονιάκ και το βαλσάμικο.
-
3
Προσθέτετε το χυμό πορτοκαλιού, το δεντρολίβανο και το μέλι και αφήνετε να ψηθεί περίπου 50 λεπτά.
-
4
Λίγο πρίν είναι έτοιμο προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και τα δαμάσκηνα.
Σχόλια (14)