Χοιρινό με κριθαράκι στο φούρνο
Μια απλή και πεντανόστιμη συνταγή!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν οι ντομάτες μας δεν δίνουν και πολύ χρώμα στο φαγητό μας, προσθέτουμε ένα κουταλάκι πάστα ντομάτας ή λίγο πολτό.Κατά τη διάρκεια του ψησίματος ελέγχουμε το νερό στο κριθαράκι και αν χρειαστεί συμπληρώνουμε.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αφού τρίψουμε το κρεμμύδι το τσιγαρίζουμε σε μία κατσαρόλα.
-
2
Προσθέτουμε τις μπουκίτσες και τις πιπεριές (τις οποίες έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια) και αφού τα τσιγαρίσουμε και αυτά, προσθέτουμε την ντομάτα, τη δάφνη, το πιπέρι και λίγο αλάτι.
-
3
Τα αφήνουμε να ψηθούν για 15 λεπτά στην κατσαρόλα.
-
4
Αφού ψηθούν, παίρνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε μέσα ό,τι υπάρχει μέσα στην κατσαρόλα.
-
5
Προσθέτουμε λίγο νερό και ρίχνουμε το κριθαράκι και λίγο αλάτι. Tο σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
-
6
Το αφήνουμε να ψηθεί και το φαγητό μας είναι έτοιμο! Καλή μας όρεξη
Σχόλια (10)