κύρια φωτογραφία συνταγής Χοιρινό με μέλι και μπύρα στη γάστρα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

180 Minutes
3-4 άτομα
  1. 1 μπούτι χοιρινό κομμένο σε μικρές μερίδες
  2. 1/2 κιλό πατάτες κομμένες κυδωνάτες
  3. 2 πράσινες, 2 κόκκινες, 2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
  4. 2 καρότα σε φέτες
  5. 2 κ. σούπας μουστάρδα
  6. 2 κ. σούπας μέλι θυμαρίσιο
  7. 2 ποτήρια νέρου μπύρα
  8. 1 κ. σούπας θυμάρι
  9. αλάτι- πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε το κρέας και τπ στραγγίζουμε. Το σοτάρουμε σε λίγο λάδι.

  2. 2

    Προσθέτουμε τις πατάτες και τα καρότα. Περιμένουμε μέχρι να ροδίσουν λίγο και προσθέτουμε τη μουστάρδα, το μέλι και το θυμάρι. Περιχύνουμε με την μπύρα και προσθέτουμε τις πιπεριές.

  3. 3

    Τοποθετούμε σε γάστρα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα για 2 με 2,5 ώρες.