Χοιρινό πικάντικο
Πικάντικο χοιρινό γρήγορο και νοστιμότατο πιάτο! Αν δεν σας αρέσει το χοιρινό γίνεται και με μοσχάρι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε τηγάνι βάζουμε το κρέας χωρίς το λάδι να αφήσει τα υγρά του για 10 λεπτά.
-
2
Προσθέτουμε το λάδι, τα κρεμμύδια, ξερό και φρέσκα, να σοταριστούν όλα μαζί, ρίχνουμε και το σκόρδο, αλάτι, πάπρικα.
-
3
Διαλύουμε την κέτσαπ και τη σάλτσα σόγιας σε 1/2 φλ. νερό ζεστό και ρίχνουμε στο φαγητό μας.
-
4
Σιγοψήνουμε ανακατεύοντας τακτικά το φαγητό μας για 30-40 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
-
5
Σερβίρουμε με ψητά λαχανικά ή ψητές πατάτες.
Σχόλια