Χοιρινό - ρολό λουκούμι!
Πανεύκολη συνταγή με εκπληκτικό αποτέλεσμα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Οσο πιο λιγη θερμοκρασία τόσο πιο πολύ ώρα το αφήνουμε. Εγώ το ψήνω απο βραδύς μέχρι το μεσημέρι στους 50 βαθμούς.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το κρεατάκι σε όσο πιο μικρά κομμάτια μπορούμε-περίπου 2 εκ πάχος.
-
2
Κόβουμε το τυρί και το ζαμπόν σε κομματάκια 2 εκατ.
-
3
Αλατοπιπερώνουμε.
-
4
Αραδιάζουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα και το φορμάρουμε να γίνει ρολό.
-
5
Ανοίγουμε το φούρνο στους 80-100 βαθμούς και το ξεχνάμε για 6-7 ώρες.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (6)