Χοιρινό τουρλού
Γρήγορο γεύμα χωρίς ταλαιπωρία!!! Μεγάλη πρόκληση και μεγάλη ευχαρίστιση στους καλεσμένους σας!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να το σερβίρουμε με πιλάφι η με ζυμαρικά. Ή ακόμα και με ριζότο (για γερά στομάχια).
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το χοιρινό σε μέτρια κομμάτια και το αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το χοιρινό μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
-
2
Έπειτα ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Αφήνουμε να μαλακώσουν και προσθέτουμε τα μανιτάρια.
-
3
Όταν μαλακώσουν τα υλικά μας προσθέτουμε 1/3 ποτήρι νερό, κλείνουμε το τηγάνι με ένα καπάκι και λίγο πρίν γίνουν προσθέτουμε το λεμόνι, τη φέτα, τη ρίγανη και την μουστάρδα.
-
4
Το αφήνουμε να ''πιεί'' την σάλτσα του και το κατεβάζουμε από το μάτι της εστίας.
-
5
Τέλος πασπαλίζουμε με λίγο μαιντανό ψιλοκομμένο.
Σχόλια