Χωριάτικη μακαρονάδα σε πουγγιά
Λατρεύω αυτή τη συνταγή γιατί απλά είναι γρήγορη, εύκολη και πεντανόστιμη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να προσθέσετε αν θέλετε σε κάθε πουγγί 1 σκελίδα σκόρδο.
Υλικά
-
1 πακ. μακαρόνια Νο10
-
πελτέ απο δύο ώριμες ντομάτες
-
μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι κομμένες σε ροδέλες
-
250 γρ τυρί φέτα
-
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
-
ρίγανη
-
αλάτι - πιπέρι
-
ελαιόλαδο
-
αλουμινόχαρτο κομμένο σε 4 μεγάλα κομμάτια
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε καλά.
-
2
Σε κάθε κομμάτι αλουμινόχαρτου βάζουμε 1 μερίδα μακαρόνια και στη συνέχεια προσθέτουμε τον πελτέ, τη φέτα, τις ελιές, το κρεμμυδάκι, τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι και τέλος 1 κ.σ λάδι σε κάθε πουγγί.
-
3
Κλείνουμε τα πουγγιά, τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε για 10-15 λεπτά στους 180.
-
4
Τα σερβίρουμε κλειστά.
Σχόλια (28)
θα το δοκιμασς μιας και ειμαι μακαρονας...