LUCKY
LUCKY @cook_8528300
,

Λατρεύω αυτή τη συνταγή γιατί απλά είναι γρήγορη, εύκολη και πεντανόστιμη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να προσθέσετε αν θέλετε σε κάθε πουγγί 1 σκελίδα σκόρδο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

28 Minutes
  1. 1 πακ. μακαρόνια Νο10
  2. πελτέ απο δύο ώριμες ντομάτες
  3. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι κομμένες σε ροδέλες
  4. 250 γρ τυρί φέτα
  5. 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  6. ρίγανη
  7. αλάτι - πιπέρι
  8. ελαιόλαδο
  9. αλουμινόχαρτο κομμένο σε 4 μεγάλα κομμάτια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε καλά.

  2. 2

    Σε κάθε κομμάτι αλουμινόχαρτου βάζουμε 1 μερίδα μακαρόνια και στη συνέχεια προσθέτουμε τον πελτέ, τη φέτα, τις ελιές, το κρεμμυδάκι, τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι και τέλος 1 κ.σ λάδι σε κάθε πουγγί.

  3. 3

    Κλείνουμε τα πουγγιά, τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε για 10-15 λεπτά στους 180.

  4. 4

    Τα σερβίρουμε κλειστά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (28)

nikolas
nikolas @cook_8451474
φαινετε πολυ καλο
θα το δοκιμασς μιας και ειμαι μακαρονας...

Από

LUCKY
LUCKY @cook_8528300
στις
,