Χωριάτικη Σοκολατόπιτα
Η Χωριάτικη Σοκολατόπιτα είναι ένα ωραίο και αρκετά εύκολο επιδόρπιο. Μέσα από το χωριάτικο φύλλο ξεχύνεται καυτή και λιωμένη σοκολάτα...
Λίγα μυστικά ακόμα
Μαζί με την μερέντα μπορείτε να αναμίξετε ή τριμμένο μπισκότο, ή κομματια μπανάνας, ή κομμάτια φράουλας.Όταν σερβίρετε, για γαρνιτούρα μπορείτε να κάνετε σχέδια πάνω στο κομμάτι της πίτας με σιρόπι σοκολάτας.Εγώ χρησιμοποιώ φύλλο "Χρυσή ζύμη"
Υλικά
-
Έτοιμο χωριάτικο φύλλο
-
2 μεσαία βαζάκια "Merenda"
-
και τέλος λίγο ελαιόλαδο, για να αλοίψετε την πίτα από πάνω, πριν την βάλετε στον φούρνο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα ταψί, κανονικού μεγέθους, απλώνετε τρία φύλλα, μετά αδιάζετε τα βαζάκια και, αφού απλώσετε την μερέντα ομοιόμορφα, καλύπτετε με άλλα τρία φύλλα.
-
2
Αλοίφετε με ελαιόλαδο από πάνω και, αφού έχετε προθερμάνει τον φούρνο στους 200 βαθμούς για δύο με τρία λεπτά, τοποθετείτε την πίτα μέσα.
-
3
Αφήνετε την πίτα για τριάντα λεπτά στον φούρνο και μετά την βγάζετε. Κόψτε σε ομοιόμορφα κομμάτια και απολαύστε!
Σχόλια (20)