Χόρτα Τσιγαριστά
Μια Κρητική συνταγή για χόρτα.
Λίγα μυστικά ακόμα
http//everythingcook.blogspot.gr/ Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ρίχνουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα το ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια και τα πράσα και τα τσιγαρίζουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να μαραθούν.
-
2
Ρίχνουμε και τα χόρτα ανακατεύουμε
-
3
Και μόλις μαραθούν ρίχνουμε το κρασί. Ανακατεύουμε χαμηλώνουμε τη φωτιά σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και σιγοβράζουμε το φαγητό για 40-45 λεπτά.
-
4
Προσέχουμε το φαγητό να μη χάσει τα υγρά του. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο χλιαρό νερό.
-
5
Οταν είναι έτοιμα ρίχνουμε το αλάτι και τα μυρωδικά το αφήνουμε να πάρει μια βράση και σερβίρουμε. Buon apettito!!
Σχόλια