Χοτ ντογκ
Υλικά
-
1 κρεμμυδι σε ροδελες
-
2 πιπεριες σε φετες
-
4 σκελιδες σκορδο σε φετες
-
λιγο τσιλι
-
2 κουτ.γλ.σποροι κυμινου
-
λουκανικα φρανκφουρτης
-
ψωμακια
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τηγανιζετε το κρεμμυδι και τις πιπεριες μεχρι να ροδισουν. στη συνεχεια προσθεστε το σκορδο λιγο τσιλι και το κυμινο σε πιο χαμηλη θερμοκρασια ομως για 2 με 3 λεπτα περιπου.
-
2
Ψηστε στο γκριλ τα λουκανικα μεχρι να μαλακωσουν.
-
3
Ανοιγετε τα ψωμακια γεμιζετε με τα λουκανικα και τη σαλτσα τσιλι και ολα τα υλικα...και καλη σας ορεξη...
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια