Χούμους με πιπεριές φλωρίνης
foxy vegan
@cook_8449648
Γευστική παραλλαγή του κλασσικού χούμους
Λίγα μυστικά ακόμα
Τέλειο σε τοστ με μαρούλι και αβοκάντο αλλά και για να το σερβίρετε με αραβική πίτα ή τσιπς καλαμποκιού. Από το βιβλίο La Dolce Vegan! της Sarah Kramer
Υλικά
-
1 1/2 κούπα βρασμένα ρεβύθια
-
1/4 της κούπας ταχίνι
-
2 σκελίδες σκόρδο
-
1/2 κούπα ψιλοκομμένες πιπεριές φλωρίνης
-
2 κουτ. της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
-
2 κουτ. της σούπας μηλόξιδο
-
1/2 κουτ. της σούπας ταμάρι
-
1/4 κούπας ελαιόλαδο
-
1 κουτ. του γλυκού βασιλικό
-
1 κουτ. του γλυκού πάπρικα
-
1 κουτ. του γλυκού αλάτι
-
1.2 κουτ. του γλυκού ρίγανη.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μούλτι και σερβίρουμε. Τόσο απλά!
Σχόλια (11)