Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 πακέτα πτι-μπερ μπισκότα
  2. 1 κουτί νερό (μετράμε με το κουτί από το γάλα)
  3. 5 κ.σ. κάστερ πάουντερ
  4. 1 βιτάμ πλάκα
  5. Σοκολατένιοι Αγιοβασίληδες
  6. Πράσινη τρούφα
  7. Χρωματιστά καραμελάκια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε σε μία κατσαρόλα πάνω σε σιγανη φωτιά τα 125 γρ κουβερτούρα με το βιτάμ να λιώσουν.

  2. 2

    Ρίχνουμε το ζαχαρούχο και ανακατεύουμε συνέχεια.

  3. 3

    Ανακατεύουμε το νερό με την κάστερ και το ρίχνουμε και αυτό μέσα στην κατσαρόλα.

  4. 4

    Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.

  5. 5

    Κατευάζουμε από τη φωτιά και όταν κρυώσει λίγο ρίχνουμε τα μπισκότα σπασμένα σε κομμάτια και ανακατεύουμε.

  6. 6

    Αδειάζουμε το υλικό σε μία φόρμα σε σχήμα δέντρο αφού πρώτα έχουμε καλύψει με σελοφάν για να μπορούμε να το ξεφορμάρουμε.

  7. 7

    Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.

  8. 8

    Λιώνουμε τα 200 γρ κουβερτούρα με την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να κρυώσει για να στέκεται.

  9. 9

    Ξεφορμάρουμε το γλυκό και περιχύνουμε με τη σοκολάτα.

  10. 10

    Πασπαλίζουμε με πράσινη τρούφα και στολίζουμε με τα καραμελάκια και τος Αγιοβασίληδες.

Αντιδράσεις

Από

ΒΟΥΛΙΤΣΑ
ΒΟΥΛΙΤΣΑ @cook_8459800
στις
ΛΑΓΚΑΔΑΣ,ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα