κύρια φωτογραφία συνταγής Χτυπητή με πιπεριές
popi@
popi@ @cook_8488934
,ελλαδα

Είναι ένα εξαιρετικό ντιπ για το τραπέζι σας..και όχι μόνο! Νόστιμο,εύκολο,γρήγορο με τέλεια εμφάνιση!!! Απλά δοκιμάστε το...

Λίγα μυστικά ακόμα

Εάν δεν σας αρέσουν τα καυτερά μην βάλετε καυτερή πάπρικα, βάλτε μόνο λίγο πιπέρι.Μπορείτε να τη βάλετε πάνω σε ψητό ψωμί,μέσα σε σάντουιτς,να γεμίσετε αυγά βραστά κ.τ.λ

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
6 άτομα
  1. 5-6 πιπεριές φλωρίνης κόκκινες
  2. 250 gr φέτα
  3. 1/2 φλυτζάνι λάδι
  4. 1 κ.γ. σκόρδο λιωμένο
  5. 1 κ.σ. ξύδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αρχικά πλένουμε τις πιπεριές και τις βάζουμε σ'ένα αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν.

  2. 2

    Παράλληλα κόβουμε σε κομμάτια τη φέτα και τη βάζουμε στο μπλέντερ ώσπου να γίνει τρίμματα.

  3. 3

    Αφού ψηθούν οι πιπεριές τις αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τους βγάζουμε τη φλούδα.

  4. 4

    Αδειάζουμε την τριμμένη φέτα σ'ένα μπολ και κόβουμε στο μπλέντερ τις πιπεριές μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.

  5. 5

    Τέλος τα ανακατεύουμε όλα μαζί μ'ένα κουτάλι και η χτυπητή είναι έτοιμη.

  6. 6

    Διατηρείται στο ψυγείο για μια εβδομάδα και συνοδεύεται με όλα!

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

katrines2
katrines2 @cook_8462031
εχω κανει πολλες αυτου του τυπου. αλλα αυτη μου αρεσει περισσοτερο, διοτι δεν καιει και αρεσει και στα παιδια. ευχαριστω

Από

popi@
popi@ @cook_8488934
στις
,ελλαδα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα