κύρια φωτογραφία συνταγής Υγρό κέικ μήλου
kittoula1981
kittoula1981 @cook_8449712
Athens, Greece

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και σαντιγί από πάνω ή να μειώσετε το λάδι κατά 1/4 φλυτζανιού και να προσθέσετε 1/2 φλυτζάνι σάλτσα μήλου.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

12
  1. 1 1/2 φλυντζάνι ζάχαρη
  2. 2 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  3. 2 κουτ. σούπας κανέλα
  4. 2 κουτ. σούπας σόδα
  5. 2 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  6. 1/2 φλυτζάνι φυτικό έλαιο
  7. 150 γρ ψιλοκομμένα καρύδια
  8. 600 γρ μήλα ψιλοκομμένα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς.

  2. 2

    Στη συνέχεια ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη, το αλεύρι,την κανέλα και τη σόδα.

  3. 3

    Έπειτα προσθέτουμε τα αυγά, το λάδι και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε καλά.

  4. 4

    Ύστερα προσθέτουμε τα καρύδια και τα μήλα και ανακατεύουμε εως ότου καλυφθούν πλήρως.

  5. 5

    Βάζουμε το μίγμα μας σε ένα ταψάκι και ψήνουμε στους 170 για 45-50 λεπτά.

  6. 6

    Σερβίρεται είτε κρύο ή ζεστό.

Αντιδράσεις

Σχόλια (8)

ΔεσποιναΒ
ΔεσποιναΒ @cook_8451042
Κα τα πλη κτι κη!!! Την συνιστω ανεπιφυλακτα.Συγχαρητηρια στην ''συγγραφέα'' για την νοστιμιά που μας χάρισε!
Ολα τα πηρουνάκια!

Από

kittoula1981
kittoula1981 @cook_8449712
στις
Athens, Greece