Υγρό κέικ μήλου
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και σαντιγί από πάνω ή να μειώσετε το λάδι κατά 1/4 φλυτζανιού και να προσθέσετε 1/2 φλυτζάνι σάλτσα μήλου.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
-
2
Στη συνέχεια ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη, το αλεύρι,την κανέλα και τη σόδα.
-
3
Έπειτα προσθέτουμε τα αυγά, το λάδι και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε καλά.
-
4
Ύστερα προσθέτουμε τα καρύδια και τα μήλα και ανακατεύουμε εως ότου καλυφθούν πλήρως.
-
5
Βάζουμε το μίγμα μας σε ένα ταψάκι και ψήνουμε στους 170 για 45-50 λεπτά.
-
6
Σερβίρεται είτε κρύο ή ζεστό.
Σχόλια (8)
Ολα τα πηρουνάκια!