Υπέροχα χοιρινά σνίτσελ στον φούρνο

Bαθμολογία: 4.75
       
 
28 ψήφοι
,

Περιγραφή

Τα πιο τέλεια σνίτσελ που θα έχετε φάει!

Υπέροχα χοιρινά σνίτσελ στον φούρνο
photo: Wendy

Συνταγή από:

rose22

3 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 4 σνίτσελ χοιρινά
  • 2 αυγά
  • λίγο αλεύρι
  • 1 πακέτο φρυγανιά τριμμένη
  • λίγο τριμμένη γραβιέρα
  • λίγο ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • 2 κ.σ. φρέσκο γάλα
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Χοιρινό
Μέθοδος: Φούρνου
Δυσκολία: Εύκολο
Περιέχει: Αβγά , Τυριά , Γάλα
Σερβίρει: 4 άτομα
Κόστος:
(12 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(13 ψήφοι)
Προετοιμασία: 10' (12 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 38' (11 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Πλένουμε καλά τα σνίτσελ.
  2. Τα ταμπονάρουμε με χαρτί κουζίνας να φύγουν τα νερά.
  3. Τα περνάμε πρώτα πολύ καλά στο αλεύρι και τα τινάζουμε λίγο να φύγει η παραπάνω ποσότητα.
  4. Στην συνέχεια χτυπάμε τα αυγά μας με το γάλα και προσθέτουμε το πιπέρι και το τριμμένο τυρί.
  5. Περνάμε τα σνίτσελ από το μίγμα με τα αυγά να πάει παντού.
  6. Και τέλος τα περνάμε από την φρυγανιά.
  7. Βάζουμε λίγο λαδάκι στο ταψάκι του φούρνου και το αλείφουμε να πάει παντού.
  8. Βάζουμε τα σνίτσελ και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 στον αέρα για περίπου 30'-40' (ανάλογα τον φούρνο).

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να το σερβίρεται με σπιτικό πουρέ! απλά υπέροχα! καλή σας όρεξη!

Σχετικές συνταγές

    40 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από thomaei, 30-1-13  
    Ετσι κανω και εγω τα σνιτελ μας χρονια τώρα , και γινονται τέλεια, μαλακα και νοστιμα !!τελος το τηγανι πια για τα σνιτσελ .
    #
    Σχόλιο από rose22, 1-2-13  
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου thomaei!Πρέπει όσο μπορούμε να αποφεύγουμε τα τηγανιτά!Ευχαριστώ πολύ για τα πιρουνάκια!
    #
    Σχόλιο από Wendy, 10-2-13  
    Πολύ καλή λύση για ευκολότερο μαγείρεμα και πιο υγειινό σνίτσελ, αλλά κακά τα ψέματα το τηγανητό είναι πιο νόστιμο. Η διαφορά τους βασικά είναι ότι το ψητό είναι πιο στεγνό.
    #
    Σχόλιο από Κυριακή Γ.Σ.Ν., 19-2-13  
    Δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος, αλλά έγιναν πολύ στεγνά και καθόλου αφράτα όπως τα τηγανητά. Τα άφησα μόνο 35 λεπτά στους 180 βαθμούς. Θα προσπαθησω, πάλι, αλλά αυτή την φορά απογοητεύτηκα.
    #
    Σχόλιο από rose22, 19-2-13  
    Κυριακή,πραγματικά δεν ξέρω γιατί μπορεί να σου έγιναν έτσι.μηπως παίζει ρόλο το κομμάτι από το κρέας που σου έδωσαν;εμένα μου γίνονται τέλεια και μου κάνει εντύπωση.ελπιζω να τα πετύχεις την επόμενη φορά!
    #
    Σχόλιο από vaso30, 22-8-13  
    Μολις τα εβγαλα απο το φουρνο και δοκιμασα ενα.Πολυ νοστιμα!Εγω για να μη μου βγουνε στεγνα τα εψησα με αντιστασεις και οχι με αερα.Στους 180 για μιση ωρα ακριβως.
    Πολυ καλη εναλακτικη για να αποφευγουμε τα τηγανητα.Ευχαριστουμε!
    #
    Σχόλιο από rose22, 22-8-13  
    Vaso30 χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν!! Ευχαριστώ για τα πιρουνακια!
    #
    Σχόλιο από evitaps, 22-9-13  
    #
    Σχόλιο από toubanaki_s, 28-9-13  
    σημερα αυτα θα κανω!! πρωτη φορα στο φουρνο..επιστρεφω με πιρουνακια!
    #
    Σχόλιο από brazil, 13-12-13  
    Την δοκίμασα τη συνταγή σου, πολύ νόστιμη όντως! Έβαλα βρώμη βέβαια, δε βάζω ποτέ φρυγανιά.
    Έβαλα λαδόκολλα για να μη λερώσω το ταψί γιατί στο πλύσιμο είμαι λίγο... τεμπέλα :P
    Ευχαριστούμε!
    #
    Σχόλιο από Στριγγλάκι, 15-2-14  
    Τέλεια! Πεντανοστημα! Προσθεσα λιγο μοσχοκάρυδο στην φρυγανιά! Μπράβο!
    #
    Σχόλιο από elisavetoula1, 10-3-14  
    Υπεροχα! Μπραβο!
    #
    Σχόλιο από rose22, 10-3-14  
    Σας ευχαριστω πολυ για τα πιρουνακια και για τα καλα σας λόγια!!! Χαίρομαι που σας άρεσαν!
    #
    Σχόλιο από sweet_natasa, 11-3-14  
    Μόλις τα έβαλα στο φούρνο, θα επιστρέψω με πιρουνάκια, ήθελα όμως να ρωτήσω, τα βάζεις στο φούρνο ανοιχτά η σκεπασμένα?
    #
    Σχόλιο από rose22, 11-3-14  
    Καλησπέρα!! Δεν τα σκεπάζω! Χρειάζονται λίγο χρόνο ψήσιμο!
    #
    Σχόλιο από missartemiss, 21-4-14  
    Καλησπέρα και χρόνια πολλά απο εμένα! Ήθελα να ρωτήσω εαν μπορώ να κάνω την προετοιμασία για τα σνίτσελ απο την προηγούμενη μερα (αφήνοντάς τα στο ψυγείο) και να ολοκληρώσω με το ψήσιμο την επόμενη. Μήπως "πανιάσουν"; Το έχετε δοκιμάσει εσείς;

    Ευχαριστώ πολύ!
    #
    Σχόλιο από rose22, 21-4-14  
    Καλησπέρα και Χρονια πολλα! Εγω δεν το έχω κανει ποτε αλλά δεν νομίζω να πανιάσουν σε μια μερα.Αν κανεις την προετοιμασία το βράδυ και τα κανεις την επόμενη.κλειστα με μια μεμβράνη και θα κρατήσουν.πες μας το αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία!
    #
    Σχόλιο από somi085, 30-5-14  
    #
    Σχόλιο από fiorentina, 29-6-14  
    #
    Σχόλιο από pasta511, 28-7-14  
    Πολύ νόστιμα, χωρις τη λαδιλα του τηγανιου. Δεν στεγνωσαν καθολου που φοβομουν, εγιναν καταπληκτικα.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    37 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από thomaei, 30-1-13  
    Ετσι κανω και εγω τα σνιτελ μας χρονια τώρα , και γινονται τέλεια, μαλακα και νοστιμα !!τελος το τηγανι πια για τα σνιτσελ .
    #
    Σχόλιο από rose22, 1-2-13  
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου thomaei!Πρέπει όσο μπορούμε να αποφεύγουμε τα τηγανιτά!Ευχαριστώ πολύ για τα πιρουνάκια!
    #
    Σχόλιο από Wendy, 10-2-13  
    Πολύ καλή λύση για ευκολότερο μαγείρεμα και πιο υγειινό σνίτσελ, αλλά κακά τα ψέματα το τηγανητό είναι πιο νόστιμο. Η διαφορά τους βασικά είναι ότι το ψητό είναι πιο στεγνό.
    #
    Σχόλιο από Κυριακή Γ.Σ.Ν., 19-2-13  
    Δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος, αλλά έγιναν πολύ στεγνά και καθόλου αφράτα όπως τα τηγανητά. Τα άφησα μόνο 35 λεπτά στους 180 βαθμούς. Θα προσπαθησω, πάλι, αλλά αυτή την φορά απογοητεύτηκα.
    #
    Σχόλιο από rose22, 19-2-13  
    Κυριακή,πραγματικά δεν ξέρω γιατί μπορεί να σου έγιναν έτσι.μηπως παίζει ρόλο το κομμάτι από το κρέας που σου έδωσαν;εμένα μου γίνονται τέλεια και μου κάνει εντύπωση.ελπιζω να τα πετύχεις την επόμενη φορά!
    #
    Σχόλιο από vaso30, 22-8-13  
    Μολις τα εβγαλα απο το φουρνο και δοκιμασα ενα.Πολυ νοστιμα!Εγω για να μη μου βγουνε στεγνα τα εψησα με αντιστασεις και οχι με αερα.Στους 180 για μιση ωρα ακριβως.
    Πολυ καλη εναλακτικη για να αποφευγουμε τα τηγανητα.Ευχαριστουμε!
    #
    Σχόλιο από rose22, 22-8-13  
    Vaso30 χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν!! Ευχαριστώ για τα πιρουνακια!
    #
    Σχόλιο από evitaps, 22-9-13  
    #
    Σχόλιο από toubanaki_s, 28-9-13  
    σημερα αυτα θα κανω!! πρωτη φορα στο φουρνο..επιστρεφω με πιρουνακια!
    #
    Σχόλιο από brazil, 13-12-13  
    Την δοκίμασα τη συνταγή σου, πολύ νόστιμη όντως! Έβαλα βρώμη βέβαια, δε βάζω ποτέ φρυγανιά.
    Έβαλα λαδόκολλα για να μη λερώσω το ταψί γιατί στο πλύσιμο είμαι λίγο... τεμπέλα :P
    Ευχαριστούμε!
    #
    Σχόλιο από Στριγγλάκι, 15-2-14  
    Τέλεια! Πεντανοστημα! Προσθεσα λιγο μοσχοκάρυδο στην φρυγανιά! Μπράβο!
    #
    Σχόλιο από elisavetoula1, 10-3-14  
    Υπεροχα! Μπραβο!
    #
    Σχόλιο από rose22, 10-3-14  
    Σας ευχαριστω πολυ για τα πιρουνακια και για τα καλα σας λόγια!!! Χαίρομαι που σας άρεσαν!
    #
    Σχόλιο από rose22, 11-3-14  
    Καλησπέρα!! Δεν τα σκεπάζω! Χρειάζονται λίγο χρόνο ψήσιμο!
    #
    Σχόλιο από rose22, 21-4-14  
    Καλησπέρα και Χρονια πολλα! Εγω δεν το έχω κανει ποτε αλλά δεν νομίζω να πανιάσουν σε μια μερα.Αν κανεις την προετοιμασία το βράδυ και τα κανεις την επόμενη.κλειστα με μια μεμβράνη και θα κρατήσουν.πες μας το αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία!
    #
    Σχόλιο από somi085, 30-5-14  
    #
    Σχόλιο από fiorentina, 29-6-14  
    #
    Σχόλιο από pasta511, 28-7-14  
    Πολύ νόστιμα, χωρις τη λαδιλα του τηγανιου. Δεν στεγνωσαν καθολου που φοβομουν, εγιναν καταπληκτικα.
    #
    Σχόλιο από argyce, 23-10-14  
    #
    Σχόλιο από connoula, 14-11-14  
    Είναι πολύ εύκολη συνταγή και πεντανόστιμη! Την κάνω συχνά στο σπίτι, ειδικά όταν δεν έχω πολύ χρόνο για μαγείρεμα και κερδίζει τις εντυπώσεις! Συνδυάζεται πολύ ωραία με ρύζι!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    2 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από sweet_natasa, 11-3-14  
    Μόλις τα έβαλα στο φούρνο, θα επιστρέψω με πιρουνάκια, ήθελα όμως να ρωτήσω, τα βάζεις στο φούρνο ανοιχτά η σκεπασμένα?
    #
    Σχόλιο από missartemiss, 21-4-14  
    Καλησπέρα και χρόνια πολλά απο εμένα! Ήθελα να ρωτήσω εαν μπορώ να κάνω την προετοιμασία για τα σνίτσελ απο την προηγούμενη μερα (αφήνοντάς τα στο ψυγείο) και να ολοκληρώσω με το ψήσιμο την επόμενη. Μήπως "πανιάσουν"; Το έχετε δοκιμάσει εσείς;

    Ευχαριστώ πολύ!

    1 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από DeeDee, 15-10-16  
    Υπέροχα έγιναν!
    Αφράτα και καθόλου στεγνά. Τα έψησα 40 λεπτά στον αέρα όπως έγραψες.
    Το μόνο που πρόσθεσα είναι πιπεριές Φλωρίνης τριγύρω στο ταψί, επειδή αρέσουν στην κόρη μου. Το συνόδευσα με πουρέ , όπως μας πρότεινες :)
    Ενθουσιαστηκαν όλοι που επιτέλους θα τρώμε και σνιτσελ. Επειδή δεν τρώμε σχεδόν καθόλου τηγανητά. Υπέροχη η συνταγή σου ευχαριστούμε!
    Τα 5 πηρουνακια είναι και από τους έξι που φάγαμε :)

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Γάλα: λευκός θησαυρός
    Κάποιοι το λατρεύουν και καταναλώνουν λίτρα, κα...
    Τα κομμάτια του χοιρινού
    Αν νομίζετε πως το ψαρονέφρι είναι το νεφρό το...
    Το αυγό και η διατροφική του αξία
    Η σύνθεση ενός αυγού: Ας ξεκινήσουμε το αφι...
    Η συντήρηση των αυγών
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για τα αυγά, πό...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Χοιρινο
    Ένα βιβλίο 17 αγαπημένων συνταγών, του/της Papajohn
    Κρεατικά
    Ένα βιβλίο 40 αγαπημένων συνταγών, του/της Lady~D
    ΦΑΓΗΤΑ
    Ένα βιβλίο 53 αγαπημένων συνταγών, του/της georgiampasta
    Κυρίως πιάτο
    Ένα βιβλίο 49 αγαπημένων συνταγών, του/της Κυριακή Γ.Σ.Ν.
    χοιρινο
    Ένα βιβλίο 13 αγαπημένων συνταγών, του/της hkonstan