κύρια φωτογραφία συνταγής Υπέροχη μαρινάδα για μπριζόλες
vasu001
vasu001 @cook_8466310

Αυτή την συνταγή την έμαθα απο τη μαμά μου και την κάνω πολύ συχνά, δίνει πολύ ωραία γεύση στις μπριζόλες. Μερικές φορές όταν δεν εχω χρόνο απλά βάζω τα υλικά και τις ψήνω.

Λίγα μυστικά ακόμα

Γίνονται πολύ ωραίες οταν ψήνονται στη σχάρα ή στο γκρίλ. Το ξύδι μη το φοβηθείτε,δεν γίνονται ξυδάτες ακόμα κι αν βάλετε παραπάνω, σε συνδυασμό με το σκόρδο δίνει ενα πολύ ωραίο γευστικό αποτέλεσμα!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 μπριζόλες
  1. 1-2 σκελίδες σκόρδο
  2. κύμινο
  3. 1-2 σφηνάκια ξύδι
  4. 2 φύλλα δάφνης
  5. ελαιόλαδο
  6. λίγο πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μια πιατέλα πασπαλίζουμε τις μπριζόλες -εγώ προτιμώ μπριζόλες χοιρινές λαιμό, είναι πιο μαλακές- με το κύμινο, το πιπέρι και το λιωμένο σκόρδο.

  2. 2

    Περιχύνουμε με το ξυδι και το ελαιόλαδο.

  3. 3

    Τις βάζουμε σε μια σακούλα ή ενα τάπερ μαζί με την δάφνη.

  4. 4

    Μπορούμε να τις αφήσουμε απο 30΄ λεπτά εως και 24 ώρες -ο,τι θέλουμε-.

  5. 5

    Πριν τις ψήσουμε τις αλατίζουμε.

Αντιδράσεις

Από

vasu001
vasu001 @cook_8466310
στις