Υπέροχη μαρινάδα για μπριζόλες
Αυτή την συνταγή την έμαθα απο τη μαμά μου και την κάνω πολύ συχνά, δίνει πολύ ωραία γεύση στις μπριζόλες. Μερικές φορές όταν δεν εχω χρόνο απλά βάζω τα υλικά και τις ψήνω.
Λίγα μυστικά ακόμα
Γίνονται πολύ ωραίες οταν ψήνονται στη σχάρα ή στο γκρίλ. Το ξύδι μη το φοβηθείτε,δεν γίνονται ξυδάτες ακόμα κι αν βάλετε παραπάνω, σε συνδυασμό με το σκόρδο δίνει ενα πολύ ωραίο γευστικό αποτέλεσμα!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια πιατέλα πασπαλίζουμε τις μπριζόλες -εγώ προτιμώ μπριζόλες χοιρινές λαιμό, είναι πιο μαλακές- με το κύμινο, το πιπέρι και το λιωμένο σκόρδο.
-
2
Περιχύνουμε με το ξυδι και το ελαιόλαδο.
-
3
Τις βάζουμε σε μια σακούλα ή ενα τάπερ μαζί με την δάφνη.
-
4
Μπορούμε να τις αφήσουμε απο 30΄ λεπτά εως και 24 ώρες -ο,τι θέλουμε-.
-
5
Πριν τις ψήσουμε τις αλατίζουμε.
Σχόλια (9)