Ζαμπονοκασερόπιτα με σπέσιαλ σάλτσα
Ζουμερή, αφράτη, με κασερι που λιώνει στο στόμα, λαχταριστή ζαμπονοκασερόπιτα!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Η ποσότητα των υλικών για τη σάλτσα εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας.
https://www.youtube.com/watch?v=_OCIZ1KyYQo
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αρχικά φτιάχνουμε τη σάλτσα μας, ενώ παράλληλα έχουμε κόψει και συγκεντρώσει τα υλικά μας.
-
2
Σε μια λαδόκολλα στρώνουμε το ένα φύλλο μας.
-
3
Στρώνουμε μία στρώση ζαμπόν και απλώνουμε τη σάλτσα μας πάνω του.
-
4
Ρίχνουμε λίγο κασέρι.
-
5
Επειτα βάζουμε ακόμη μία στρώση ζαμπόν, την πιπεριά μας και το υπόλοιπο κασέρι μας.
-
6
Κατόπιν σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο μας και κολλάμε τις άκρες.
-
7
Λαδώνουμε και τρυπάμε ελαφρα με ένα πιρούνι όλη την επιφάνεια.
-
8
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα μέχρι να πάρει χρώμα.
-
9
Και έτοιμη!!!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)