KATSOF
KATSOF @cook_8522876
,ΕΛΛΑΔΑ

Ζουμερή, αφράτη, με κασερι που λιώνει στο στόμα, λαχταριστή ζαμπονοκασερόπιτα!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η ποσότητα των υλικών για τη σάλτσα εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας.

https://www.youtube.com/watch?v=_OCIZ1KyYQo

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
1 ταψι
  1. Για τη σάλτσα
  2. 1 φρέσκια ντομάτα αλεσμένη
  3. αλάτι
  4. πιπέρι
  5. ζάχαρη
  6. ρίγανη
  7. βασιλικός
  8. κύμινο
  9. Για την πίτα
  10. 2 φύλλα σφολιάτας

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αρχικά φτιάχνουμε τη σάλτσα μας, ενώ παράλληλα έχουμε κόψει και συγκεντρώσει τα υλικά μας.

  2. 2

    Σε μια λαδόκολλα στρώνουμε το ένα φύλλο μας.

  3. 3

    Στρώνουμε μία στρώση ζαμπόν και απλώνουμε τη σάλτσα μας πάνω του.

  4. 4

    Ρίχνουμε λίγο κασέρι.

  5. 5

    Επειτα βάζουμε ακόμη μία στρώση ζαμπόν, την πιπεριά μας και το υπόλοιπο κασέρι μας.

  6. 6

    Κατόπιν σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο μας και κολλάμε τις άκρες.

  7. 7

    Λαδώνουμε και τρυπάμε ελαφρα με ένα πιρούνι όλη την επιφάνεια.

  8. 8

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα μέχρι να πάρει χρώμα.

  9. 9

    Και έτοιμη!!!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (3)

bonbon
bonbon @cook_8470448
Καλημέρα. Δεν αναγράφονται ποσότητες υλικών. Απορώ, απλή πολύ αλλά νομίζω ότι πρέπει να γράφονται. Τουλάχιστον έτσι μου έχουν πει εμένα από την Cookpad, διαφορετικά, δεν δέχονται την συνταγή.

Από

KATSOF
KATSOF @cook_8522876
στις
,ΕΛΛΑΔΑ