kimwlos
kimwlos @kimwlos
Αθήνα, Αττική, Ελλάδα

Εύκολη νόστιμη και με λίγα υλικά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μυστικά δεν έχει. Απολαύστε με παγωμένη μπύρα ή ως κολατσιό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

40 Minutes
2 μεγάλα ρολά
  1. 2 φύλλα σφολιάτας (έτοιμη συσκευασία)
  2. 200 γρ. αναμεικτα τυριά (Emmental, gouda & edam)
  3. 4 φέτες μπέικον

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αφαιρούμε την σφολιάτα από την συσκευασία και την στρώνουμε πάνω σε λαδόκολλα.

  2. 2

    Με έναν πλάστη την ανοίγουμε λίγο να γίνει λίγο πιο λεπτή.

  3. 3

    Στην μέση της κάθε σφολιάτας βάζουμε λίγη κέτσαπ και λίγη μουστάρδα.

  4. 4

    Στρώνουμε σε κάθε φύλλο από 3 φέτες ζαμπόν προσθέτουμε από 100γρ. τριμμένα τυρία και ψιλοκόβουμε από 2 φέτες μπεϊκον.

  5. 5

    Χαράζουμε τις άκρες του κάθε φύλλου και τυλίγουμε χιαστί.

  6. 6

    Χτυπάμε ένα αυγό και αλείφουμε καλά όλη την επιφάνεια της σφολιάτας.

  7. 7

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180οC μέχρι να χρυσίσει η σφολιάτα, περίπου 40 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

θανασης 1
θανασης 1 @cook_8527893
6 φέτες καπνιστό χοιρινό μπούτι, πότε το βάζουμε η τ αντικαθιστουμε με τ ζαμπόν ;;

Από

kimwlos
kimwlos @kimwlos
στις
Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
Φτάσε όπου δεν μπορείς!!! Είμαι η kimwlos (με σήμα την φώκια), κατά κόσμον Δήμητρα μέλος της συνταγοπαρέας από το 2011. Γιαννιώτισσα γέννημα θρέμμα αλλά και κρητικιά εκ γάμου. Αγαπώ το καλό φαγητό, λατρεύω τη ζαχαροπλαστική και πάντα μου αρέσει να δοκιμάζω νέες συνταγές. Στο ελεύθερο χρόνο μου μαθαίνω παραδοσιακούς χορούς. Μεγάλη αγάπη η Κρήτη και η παράδοση, είτε μαγειρική είτε χορευτική είτε μουσική, είμαι κορίτσι παραδισιακό πως να το κάνουμε. Θα με βρεις και στο instagram: https://www.instagram.com/kimwlos/ Όλες οι συνταγές μου και στο cookwithdimitra.com
Δες περισσότερα