Ζαμπονοτυρόπιτα με σάλτσα γιαουρτιού
Είναι μια ζαμπονοτυρόπιτα λίγο διαφορετική... Την δοκίμασα ενα βράδυ που ήθελα οπωσδήποτε να μαγειρέψω και είχα τα συγκεκριμένα υλικά στο ψυγείο!! Δοκιμάστε την και πιστέψε με θα την λατρέψετε!
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγώ συχνα κάνω την συνταγή με γαλοπούλα και τυρι χαμηλών λιπαρών ώστε να γίνει πιο ελαφριά. Η γεύση είναι εξίσου καλη!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε το γιαούρτι,τον τοματοχυμό, τη ρίγανη, τη φέτα, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να γίνει μια σαλτσούλα.
-
2
Αλείφουμε με λίγο λάδι ένα ταψί και στην συνέχεια τοποθετούμε 4 φύλλα.Πριν τοποθετήσούμε το κάθε φύλλο αλείφουμε με λίγο λαδι.
-
3
Πάνω στα φύλλα βάζουμε την σάλτσα και από πάνω βάζουμε το ζαμπόν και τις φέτες τυρι και μετά τοποθετώ τα υπόλοιπα φύλλα.
-
4
Τρυπάμε με ένα πηρούνι και αλείφουμε με γάλα την επιφάνεια.
-
5
Ψήνουμε στους 180 για περίπου 40 λεπτά εξαρτάται βέβαια και απο τον φούρνο!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)