Ζαμπονοτυρόπιτα να γλύφεις και τα δάχτυλά σου
Η πιο ωραία ζαμπονοτυρόπιτα που έχω δοκιμάσει ποτέ.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψιλοκόβουμε τα 4 φύλλα και τα ανακατεύουμε με τα τριμμένα τυριά, το ψιλοκομμένο ζαμπόν και το πιπέρι.
-
2
Αλείφουμε το ταψί μας και στρώνουμε τα μισά από τα υπόλοιπα φύλλα, βουτυρωμένα.
-
3
Αδειάζουμε τη γέμιση και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα πάλι αλείφοντας τα.
-
4
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα.
-
5
Χαράζουμε την πίτα, περιχύνουμε με το μείγμα που μόλις ανακατέψαμε.
-
6
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς για περίπου 1 ώρα (πάνω κάτω αντίσταση).
Σχόλια (4)