Ζαχαρούχο γάλα με στέβια
Εύκολο ζαχαρούχο γάλα χωρίς ζάχαρη αλλά με στέβια!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Χρησιμοποίησα την υγρή στέβια Παρανά.Η σκόνη άπαχο γάλα πρέπει να είναι σε μορφή πούδρας και όχι σε κόκκους
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σε ένα μπολ την σκόνη γάλα (πρέπει να είναι σε πούδρα.. αν είναι σε κόκκους θα την περάσετε από το μούλτι)
-
2
Προσθέτουμε την υγρή στέβια και το νερό (από την βρύση)
-
3
Με το σύρμα (αυγοδάρτη) το χτυπάμε πολύ καλά και σε 1 λεπτό είναι έτοιμο!!
-
4
Το χρησιμοποιούμε σε όσες συνταγές χρειάζονται ζαχαρούχο γάλα κι έτσι έχουμε το δικό μας "ζαχαρούχο γάλα"
Σχόλια (2)