Μαρία Κούρτη
Μαρία Κούρτη @cook_8527711
Αθήνα,Ελλάδα

Εύκολο ζαχαρούχο γάλα χωρίς ζάχαρη αλλά με στέβια!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Χρησιμοποίησα την υγρή στέβια Παρανά.Η σκόνη άπαχο γάλα πρέπει να είναι σε μορφή πούδρας και όχι σε κόκκους

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

5 Minutes
220 γρ (1 φλ. τσ.)
  1. 120 γρ άπαχο γάλα σε σκόνη (πούδρα)
  2. 3 κ.γλ. υγρή στέβια (6 γρ)
  3. 100 γρ νερό
  4. 1 κ.γλ υγρή βανίλια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε σε ένα μπολ την σκόνη γάλα (πρέπει να είναι σε πούδρα.. αν είναι σε κόκκους θα την περάσετε από το μούλτι)

  2. 2

    Προσθέτουμε την υγρή στέβια και το νερό (από την βρύση)

  3. 3

    Με το σύρμα (αυγοδάρτη) το χτυπάμε πολύ καλά και σε 1 λεπτό είναι έτοιμο!!

  4. 4

    Το χρησιμοποιούμε σε όσες συνταγές χρειάζονται ζαχαρούχο γάλα κι έτσι έχουμε το δικό μας "ζαχαρούχο γάλα"

Αντιδράσεις

Από

Μαρία Κούρτη
στις
Αθήνα,Ελλάδα
Είμαι η Μαρία Κούρτη, ζω στην Αθήνα και έχω 2 υπέροχα παιδιά 26 και 23 ετών.Η μαγειρική και ζαχαροπλαστική είναι το αγαπημένο μου χόμπι.Μου αρέσει να δημιουργώ νόστιμα πιάτα για την οικογένεια μου και τους φίλους μου.Πριν 18 χρόνια μας χτύπησε την πόρτα ο διαβήτης σε ένα πολύ δικό μου άτομο!!Έπρεπε να συμφιλιωθεί όλη η οικογένεια με αυτό το γεγονός.Ξεκίνησα να κάνω συνταγές κατάλληλες για διαβητικούς ώστε να μη στερούνται τίποτα σε φαγητά αλλά και σε γλυκά που τόσο πολύ αρέσουν σε όλους!!Αυτές λοιπόν τις συνταγές τις μοιράζομαι μαζί σας με πολύ αγάπη!!
Δες περισσότερα

Κορυφαία αναζήτηση σε