Ermioni
Ermioni @cook_8452754
Hannover-Germany,

Κρασακι για τις κρυες νυχτες του χειμωνα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Από το site gourmed.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6 ποτήρια
  1. 750 ml κόκκινο κρασί παλαίωσης (κατά προτίμηση Ξινόμαυρο)
  2. 15 ξυλάκια κανέλα
  3. 3 κ.σ. μαστίχα
  4. 4 κ.γ. ζάχαρη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα το κρασί, την κανέλα, τη μαστίχα και τη ζάχαρη και ζεσταίνουμε ανακατεύοντας διαρκώς σε χαμηλή φωτιά.

  2. 2

    Λίγο πριν βράσει, βγάζουμε την κατσαρόλα απ’ τη φωτιά και σερβίρουμε σε ποτήρια κονιάκ με ένα ξυλάκι κανέλα σε κάθε ποτήρι.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (7)

xeniamanos
xeniamanos @cook_8452726
ερμιονακι\r\nμε τις συνταγες σου γραφεις ποιηματα\r\nειναι τελειο

Από

Ermioni
Ermioni @cook_8452754
στις
Hannover-Germany,
http//www.restaurant-kreta.in-barsinghausen.de/http//www.restaurant-akropolis.in-barsinghausen.de
Δες περισσότερα