Ζεστό ελληνικό κρασί
Κρασακι για τις κρυες νυχτες του χειμωνα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Από το site gourmed.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα το κρασί, την κανέλα, τη μαστίχα και τη ζάχαρη και ζεσταίνουμε ανακατεύοντας διαρκώς σε χαμηλή φωτιά.
-
2
Λίγο πριν βράσει, βγάζουμε την κατσαρόλα απ’ τη φωτιά και σερβίρουμε σε ποτήρια κονιάκ με ένα ξυλάκι κανέλα σε κάθε ποτήρι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (7)