Ζυγούρι κρεατόσουπα
Το ζυγούρι, η προβατίνα, η γίδα είναι κρέατα σκληρά και πολλοί αποφεύγουν να να μαγειρέυουν. Για όσους όμως έχουν μεγαλώσει σε χωριό είναι κρέατα συνυφασμένα με την καθημερινή διατροφή τους. Μια συνταγή όλο νοστιμιά
Λίγα μυστικά ακόμα
Πολλοί δεν προτιμούν τα χοντρά κρέατα γιατί φοβούνται πως μυρίζουν.... Με την συνταγή αυτή θα διαλυθούν όλοι σας οι φόβοι.Μην φοβηθείτε το πιπέρι, του πάει πολύ.....
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε το κρέας για δέκα λεπτά με σκέτο νερό και κατόπιν χύνουμε τα υγρά και πλένουμε τα κομμάτια του κρέατος.
-
2
Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα το κρέας, το λάδι, τα κρεμμύδια, αλάτι και πιπέρι.
-
3
Βράζουμε για τρία τέταρτα.
-
4
Σε αυτό το στάδιο προσθέτουμε τα καρότα, το σέλινο, τις πατάτες.
-
5
Μετά από μισή ώρα προσθέτουμε το σουσαμάκι και μετά από τρία τέσσερα λεπτά σβήνουμε το μάτι, ρίχνουμε τον χυμό του λεμονιού και αφήνουμε στο ζεστό μάτι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια