Ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα και λουκάνικα Φρανκφούρτης
Εύκολα σάλτσα με λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης που δένει με οποιαδήποτε ζυμαρικά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το κρεμμύδι το βάζω ολόκληρο και το αφαιρώ ώστε να δώσει τη γεύση στη σάλτσα μου αλλά να μην γίνει βαρύ το φαγητό μου.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε καυτό λάδι μέσα σε ένα τηγάνι ρίχνω το κρεμμύδι ολόκληρο και το ψιλοκομμένο σκόρδο.
-
2
Αμέσως ρίχνω τον χυμό ντομάτας και αφήνω να πάρει η σάλτσα βράση.
-
3
Χαμηλώνω τη φωτια και αφήνω για 5 λεπτά τη σάλτσα να βράσει.
-
4
Ρίχνω αλάτι, πιπέρι και τα λουκάνικα.
-
5
Τα αφήνω άλλα 5 λεπτάκια και μετά ρίχνω τον ψιλοκομμένο βασιλικό.
-
6
Αφαιρώ το κρεμμύδι μου.
-
7
Βράζω τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό και τα σουρώνω.
-
8
Τα βάζω σε βαθειά κατσαρόλα χωρίς να τα βουτυρώσω και ρίχνω από πάνω την σάλτσα.
-
9
Ανακατεύω καλά και σερβίρω.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)