Ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα, τόνο και κανέλα
Μια γρήγορη και εύκολη εναλλακτική για τα ζυμαρικά μας!
Λίγα μυστικά ακόμα
Εάν η σάλτσα μας βγει λίγο ξινή λόγω της ντομάτας προσθέτουμε λίγη ζάχαρη πριν την αποσύρουμε από τη φωτιά.Η σάλτσα δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ πηχτή ούτε πολύ νερουλή, ώστε να δέσει ωραία με τα ζυμαρικά μας.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι.
-
2
Προσθέτουμε τις ντομάτες και αφήνουμε τη σάλτσα να μαγειρευτεί για 10 λεπτά.
-
3
Στραγγίζουμε καλά τον τόνο και τον βάζουμε και αυτόν στο σκεύος μας.
-
4
Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα και την αφήνουμε στη φωτιά για ακόμα 10 λεπτά.
-
5
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά μας. Όταν είναι έτοιμα τα ανακατεύουμε καλά όλα μαζί με τη σάλτσα και σερβίρουμε σε μερίδες.
Σχόλια (2)