κύρια φωτογραφία συνταγής Ζύμη για κρέπες 3
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 250 γρ. αλεύρι
  2. 30 ml γάλα
  3. 1 κουταλάκι ζάχαρη άχνη
  4. 1 κουταλάκι λάδι
  5. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάλτε την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ. Προσθέστε το λάδι και χτυπήστε καλά το μείγμα.

  2. 2

    Ρίξτε λίγο-λίγο το γάλα. Στη συνέχεια, ρίξτε το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι και στο τέλος τα αυγά.

  3. 3

    Χτυπήστε τα υλικά μέχρι να γίνει το μείγμα ένας λείος και ρευστός χυλός. Αν είναι σφιχτός, προσθέστε λίγο νερό.

  4. 4

    Αφήστε το μείγμα να «ξεκουραστεί» για μία ώρα.

  5. 5

    Με ένα φλιτζανάκι του καφέ ρίξτε το μείγμα στο τηγάνι. Τηγανίστε τη μία πλευρά της κρέπας για ένα λεπτό και μισό λεπτό την άλλη.

  6. 6

    Σερβίρονται κρύες ή ζεστές, με μαρμελάδα, σοκολάτα ή με ζάχαρη και κανέλα.

Αντιδράσεις

Σχόλια

Ermioni
Ermioni @cook_8452754
λαχταριστες,ευκολες και λογω του οτι ειναι σε γραμμαρια αφρατες!!!

Από

ΕΡΗ
ΕΡΗ @cook_8451573
στις
,ΕΛΛΑΔΑ