Ζύμη για κρέπες 4
Κρέπες μικρές στο μάτι αλλά μεγάλες στη γεύση!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αλείψτε τες με μερέντα.... ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε το αυγό μέσα στο μίξερ ή σε μια λεκανίτσα.
-
2
Ρίχνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε.
-
3
Ρίχνουμε τις βανίλιες.
-
4
Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
-
5
Τέλος ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι, ανακατεύοντας συγχρόνως, μέχρι να πήξει αρκετά το μίγμα μας.
-
6
Βουτυρώνουμε ένα αντικολλητικό τηγανάκι και προσθέτουμε με μια μικρή κουταλίτσα τη ζύμη λίγη λίγη.
-
7
Αφού ψηθούν και απο τις 2 πλευρές είναι έτοιμες!
Σχόλια (18)